Vliegtickets JapanVliegtickets Japan - KLM vliegtuig

Vliegtickets Japan op maat

Naast het op maat maken van jouw Japan-reis, kan Riksja Japan ook je vliegticket regelen. We nemen het organiseren van je vliegticket compleet uit handen en zoeken een passend ticket wat mooi aansluit op je landarrangement. In het geval van een tijdswijziging of vertraging, kunnen wij je direct assisteren om je landarrangement weer aansluitend op je vlucht te maken. Wil je nog even overleggen met je reispartner(s) of bijvoorbeeld je vakantiedagen regelen, dan zetten we de vluchten een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend voor je in optie. Zo ben je verzekerd van een goede deal. Neem contact met ons op om een passend vluchtvoorstel te ontvangen. Het is alleen mogelijk om een Japan vliegticket te boeken in combinatie met een landarrangement (Japan-bouwstenen of een Japan-rondreis).

Of: zelf je vliegticket Japan zoeken en boeken

Je kunt ook zelf je Japan vlucht boeken.  Zo kun je zelf bepalen wanneer de voor jou meest gunstige vlucht is en deze makkelijk reserveren. Heb je geboekt, mail ons dan je vluchtgegevens en je wensen of vul Mijn reisplan in. Onze Riksja Japan-reisspecialisten helpen je dan verder met het samenstellen van een reisplan dat past bij de geboekte vlucht.

 

Vliegtarieven Japan

Riksja Japan regelt jouw vlucht met KLM naar Japan Laagseizoen vanaf €883,- p.p. Economy Route Amsterdam - Tokyo / Osaka - Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €1250,- p.p. Economy Overstap directe vlucht
Laagseizoen vanaf €775,- p.p. Economy Route Amsterdam - Tokyo / Osaka - Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €1015,- p.p. Economy Overstap Wenen of Munchen
Emirates vlucht naar Japan Laagseizoen vanaf €800,- p.p. Economy Route Amsterdam - Tokyo / Osaka - Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €1200,- p.p. Economy Overstap overstap Dubai
Inbegrepen

Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering (zie ook ticketinformatie Japan).

De laagste vliegticket tarieven

Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Ook zijn we als één van de eerste op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Japan vliegticket.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisaanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

Vertrek vanaf Brussel

Wil je vertrekken vanaf Brussel of Dusseldorf ? Dit is ook mogelijk. Brussel Zaventem is makkelijk en snel per trein te bereiken maar ook per auto.

 

Klik voor meer informatie, voorwaarden en kosten op ticketinformatie Japan.