Individuele Japan-rondreizen

Kant-en-klaar of pas ze gerust aan, ‘hier een dagje langer, daar een dagje korter’.

Met onze flexibele Japan-rondreizen hebben we je werk uit handen genomen en de beste reisroutes alvast voor je uitgestippeld. Je kunt je individuele reis natuurlijk ook zelf samenstellen met onze bouwstenen. Slaapplekken zijn al geregeld: slaap jij in een fijn stadshotel of op een traditioneel futonbed in een tempel? Bel of mail ons: wij, Japan-experts Romy en Jeanette, helpen je graag op weg met het plannen van jouw rondreis Japan.

✔ We helpen je vanuit onze eigen ervaring         ✔ Je reist individueel met lokaal aanspreekpunt    ✔ Je slaapt kleinschalig en sfeervol
✔ Je ziet de highlights, maar mijdt de massa     ✔ Vervoer en bijzondere excursies zijn geregeld     ✔ Je reis wordt 100% CO²-gecompenseerd

Kies je favoriete Japan rondreis
Iets veranderen? Laat het ons weten.
Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

Rondreis 1: Japan in het kort

Reisschema: Tokyo – Hakone met Mount Fuji – Kyoto - Osaka
Reisduur: 10 dagen / 9 nachten
Reissom: € 1895,- p.p. bij 2 personen

In deze korte Japan rondreis bezoek je de beroemde plekjes van het land: Tokyo, Mount Fuji, Kyoto en Osaka. Je begint in het diverse en indrukwekkende Tokyo waar je keuze hebt uit afwisselende excursies. Vervolgens stap je op de trein om in een ander landschap terecht te komen, vulkanen en meren wisselen elkaar af en in het noorden kun je met mooi weer de top van de Mount Fuji al zien verschijnen. In Kyoto leer je de spirituele en traditionele kant van Japan kennen, tijdens een bezoek aan diverse tempels en een wandeling door de historische wijk Gion. Lees verder over Japan in het kort.

Voeg deze rondreis toe aan je Japan reisplan!

Rondreis 2: Tempels, tuinen en wereldsteden

Reisschema: Tokyo – Hakone met Mount Fuji – Kyoto – Hiroshima – Osaka
Reisduur: 12 dagen / 11 nachten
Reissom: € 2098,- p.p. bij 2 personen

Tijdens deze 12-daagse rondreis duik je, net als bij de ‘Japan in het kort’ reis, in het bruisende Tokyo, verblijf je aan de voet van Mount Fuji en zie je de charmante stad Kyoto met haar vele tempels. Daarnaast breng je een bezoek aan Hiroshima, een levendige stad met een fijne sfeer waar je een stukje historisch Japan te zien krijgt en mooie plaatjes kunt schieten van de bekende Torii. Lees verder over Tempels, tuinen en wereldsteden.

Rondreis 3: Modern en traditioneel Japan

Reisschema: Tokyo - Hakone - Takayama - Kanazawa - Kyoto - Osaka
Reisduur: 14 dagen / 13 nachten
Reissom: € 2545,- p.p. bij 2 personen

Deze reis door Japan heeft het allemaal: een mix van steden en platteland, precies zoals Japan is. Geen ander land dat enerzijds zo modern en anderzijds toch zo traditioneel is. Je begint in Tokyo, de miljoenenstad vol torenhoge gebouwen waarna je verder reist naar Mount Fuji en Takayama, omgeven door traditionele bergdorpjes waar je je waant in een scene van de film ‘The last samurai’. Struin door Japanse tuinen van Kanazawa en spot geisha’s in Kyoto. Lees verder over Modern en traditioneel Japan.

Rondreis 4: Highlights en off the beaten track

Reisschema: Tokyo - Hakone - Matsumoto - Takayama - Kanazawa - Kyoto - Hiroshima - Osaka
Reisduur: 18 dagen / 17 nachten
Reissom: € 2998,- p.p. bij 2 personen

Behalve de hoogtepunten van Japan ontdek je ook de minder bekende plaatsen in de Japanse Alpen. Naast het bruisende Tokyo, het traditionele Kyoto en het majestueuze Fuji ontdek je de natuur en de meer traditionele, onbekende kant van het land. Je maakt in de Kiso vallei een makkelijke wandeling op de oude handelsroute, je bezoekt de Shirakawago regio met haar karakteristieke huizen en slentert door een van de mooiste Japanse tuinen die het land rijk is. Lees verder over Highlights en off the beaten track.

Rondreis 5: Cool Japan – familiereis

Reisschema: Tokyo – Mount Fuji – Matsumoto - Kiso Vallei – Kyoto – Miyajima eiland (vanuit hier Hiroshima) – Osaka
Reisduur: 14 dagen / 13 nachten
Reissom: € 2412,- per volwassene
€ 1785,- per kind

In veertien dagen zie je zowel de hoogtepunten van Japan als minder bekende plekken. Samen weer even kind zijn in Tokyo, kanoën met uitzicht op Mount Fuji en fietsen door Kyoto. Verkoeling tijdens de warme zomermaanden vind je op het platteland en het eiland Miyajima. Lees verder over Cool Japan – familiereis.

1
van
5

Algemene informatie voor je Japan-rondreis

Bij de rondreizen staat aangegeven wat inclusief en exclusief is in de rondreis. Een visum heb je trouwens niet nodig voor het reizen naar Japan, meer over wat je vooraf moet weten lees je hier: reisinformatie over Japan.

Wat is inbegrepen in je rondreis Japan?

– Je overnachtingen, soms met ontbijt en/of andere maaltijden. Zie de beschrijvingen.
– Het vervoer zoals beschreven in het dag-tot-dag programma.
– Genoemde excursies en georganiseerde bezoeken, soms met gids. Zie de beschrijvingen.
– Waar nodig assistentie van onze lokale agent, die ook 24 uur per dag bereikbaar is.

Wat is niet inbegrepen in je rondreis Japan?

– De vluchten naar/van  Japan. Deze kun je apart boeken op onze vliegtickets pagina.
– Optionele excursies en eventuele entreegelden.
– Reserveringskosten € 25,- p.p. (maximaal € 75,- per boeking) en calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
– Reis- en annuleringsverzekering. Deze kunnen we wel voor je afsluiten: zie verzekeringen

Je Japan-rondreis aanpassen?

Het is mogelijk om een Japan-rondreis aan te passen. Misschien wil je liever een extra excursie of een extra nacht hier of daar. Geen probleem! Geef dit even aan in je reisplan, we zullen dan een aangepaste prijsopgave doen. Er zijn een hoop verschillende combinaties mogelijk en we adviseren je graag! Je kunt dan ook altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt of ergens niet uit komt.

x

Leuk, we hebben deze rondreis toegevoegd aan je reisplan!

Ben je al klaar om je wensen aan ons door te geven zodat wij een vrijblijvend reisvoorstel kunnen maken?

Nee, ik wil verder puzzelen