Naar de voet van Mount Fuji

Hakone bouwsteen

  • Overzicht
  • Inclusief
  • Exclusief
Reisschema: Hakone
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 599,- p.p. bij 2 personen
Inclusief: o.a. 3 dagen pas OV

Op slechts een uurtje reizen van Tokyo ligt Hakone, aan de voet van Mount Fuji. Deze machtige berg domineert het landschap – bij mooi weer zie je van verre al de top. Het gebied rondom Hakone wordt gekenmerkt door een afwisselend landschap van kratermeren en vulkanen. Hakone is een populaire plaats waar van alles te doen is. Je krijgt van ons een combinatieticket voor de verschillende manieren van vervoer: bus, boot en kabelbaan. Hiermee kan in je eigen tempo de omgeving bekijken. Neem in ieder geval de tijd voor het Ashi meer, een van de hoogtepunten van de dag.

Overnachten: 2 overnachtingen in westerse stijl kamer met eigen badkamer
Excursie: -
Transport: Hakone free pas: 3 dagen gebruik maken van het openbaar vervoer
Maaltijden: ontbijt + diner
  • Overige maaltijden en drankjes

  • Japan Rail Pass

Fuji vulkaan - KabelbaanDag 1 – Tokyo naar Hakone

In een uur rijd je van Tokyo naar Hakone. Je checkt in bij je centraal gelegen hotel. Je hebt de Hakone Free Pass, dus voor de komende paar dagen is de stad van jou! Met de pas ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt met behulp van de verschillende typisch Japanse vervoermiddelen, waaronder de spoorweg, boten, trams en kabelbanen. Je hebt ook korting op toegang tot vele attracties in de stad.

Hakone Japan Dag 2 – Hakone free pas: ontdek de omgeving

Wat je gaat doen vandaag is aan jou. Neem je de kabelbaan, ga je varen op het Ashino-ko-meer, ga je de rode tori bij Lake Ashi of één van de vele musea bezoeken? Het beste uitzicht op het meer in combinatie met de berg Fuji heb je vanaf Moto-Hakone waar ook de sightseeing boten aanmeren. De meeste kans op goed zicht op Mount Fuji hebt je in de vroege ochtend en de late namiddag. Er zijn ook meerdere wandelroutes als je liever even aan de drukte ontsnapt.

Hakone bouwsteen: japans etenNa een dag vol ontdekkingen kun je ontspannen in een van de vele onsen van de stad; baden verwarmd door vulkanische warmwaterbronnen. De stad heeft veel plekken om te eten en te drinken, We kunnen The Gyoza Center aanbevelen voor traditionele Japanse dumplings.

Mount Fuji - vulkaan Dag 3 – Vertrek Mount Fuji Japan

Na een welverdiende nachtrust check je uit in je hotel en reis je verder naar je volgende bestemming.

Voor deze reis bieden wij de volgende varianten aan:

Slapen in onze Special Stay: een hotel of ryokan met luxe spa

Reissom: € 661,- p.p. bij 2 personen
Inbegrepen: twee overnachtingen met ontbijt en diner in hotel of ryokan met spa, Hakone free pas: 3 dagen openbaar vervoer

Als je wilt kun je in Hakone in een comfortabele traditionele Japanse Ryokan slapen. Je slaapt volgens de Japanse manier op een futon, een matras op de grond. Dit is een geweldige plek om te doen, want veel van de Ryokan hier hebben warme spabaden die worden aangedreven door de warmwaterbronnen in de omgeving.

Slapen in een cottage en kanoën bij de vulkaan

Reissom: € 486,- p.p. bij 2 personen
Inbegrepen: Twee nachten in een cottage, 2 uur kanohuur

Ontsnap aan de drukte van de populaire plaats Hakone en slaap in je eigen huisje in de bergen met uizicht op Mount Fuji. Je hebt een eigen keukentje en in de gezamelijke tuin zijn genoeg plekjes waar je bij mooi weer lekker buiten kan eten.

Anders dan anderen, stap je vandaag in een kano om van het uitzicht op Mount Fuji te genieten. Ga kanoën op één van de meren van Fuji Five Lakes. Tip: neem een lekkere picknicklunch mee en zoek na het kanoën een relaxt plekje bij het meer.

Welke optie wil je aanvragen?

Naar de voet van Mount Fuji
Slapen in onze Special Stay: een hotel of ryokan met luxe spa
Slapen in een cottage en kanoën bij de vulkaan
x